Om oss | www.elektrikerinorrort.se

Om oss

Om oss

Bakgrund

Milan Consulting är ett elbolag som etablerades 2017. Vårt verksamhetsområde spänner över el, telesystem, arkitektur och teknisk projektledning. Genom vårt starka fokus på att göra dig som kund framgångsrik har vi snabbt utvecklats till ett välkänt och uppskattat bolag inom elteknik.

Hur vi arbetar

Våra elektriker i Norrort är naturligtvis alla behöriga inom elinstallationer. Sammantaget kan vi erbjuda dig som kund vår samlade erfarenhet från över 25 års arbete inom samtliga branscher inom el. Vi är engagerade i större projekt som exempelvis fastigheter, hotell och sjukhus. Men vi är även engagerade i projekt som rör villor, lägenheter och även mindre typer av reparationer och installationer. Vi ser alla kunder och alla projekt som viktiga, oavsett storlek. Ta kontakt med oss så ser vi hur vi bäst hjälper dig.

Varför välja oss

Kundnöjdhet är en självklarhet för oss och kärnan i vår verksamhet. Vår främsta framgångs- och tillväxtfaktor är våra nöjda kunder. Därför arbetar vi hårt tillsammans med dig tills du har lyckats med ditt projekt. Vi är din partner under hela resan, oavsett vilken typ av projekt du har framför dig.

Våra erfarna elektriker har sammantaget över 25 års erfarenhet inom branschen. Naturligtvis är vi alla certifierade och kunniga om rådande regler och riktlinjer inom el. Allt för att du som kund ska få en bra elinstallation som fungerar optimalt under lång tid framöver.

Genom att vi har kunskap kring hela byggprocessen kan vi hjälpa dig att lyckas även i situationer då du har flertalet aktörer involverade. Med vårt stöd kan du undvika problem som kan uppstå om tidplaner inte är synkade eller helhetskontruktionen inte är optimalt gjord.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Vi på Milani Consulting hjälper dig utifrån dina behov, med lång erfarenhet & kompetens så vet vi att vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

(Lämna tom)